Nieuws

Onze telefonische bereikbaarheid, waarop u een medewerker van ons aan de lijn zult krijgen is tijdens de 2 aankomende feestdagen-periodes gewijzigd:

Onze telefoon zal de volgende dagen niet door een medewerker opgenomen worden:
donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 10 mei
maandag 20 mei (2e Pinksterdag) 
U kunt m.b.t. van het VvE (Twinq) Portaal (of email) uw eventuele niet spoedeisende melding doorgeven. 
Voor technische spoedeisende calamiteiten is onze storingsdienst bereikbaar. Let wel: alleen voor zeer spoedeisende technische calamiteiten


 

 We zijn inmiddels alweer ruim 2 maanden op weg in 2024. Voor onze zusterorganisaties VvE Beheer Viridis Nederland BV en Jansen VvE Beheer BV betekent dat dat het “vergaderseizoen” is aangebroken. Onze VvE managers zullen de aankomende 2 tot 4 maanden veel avonden op pad zijn t.b.v. de jaarlijkse Vergaderingen van Eigenaren bij vele VvE’s.   Omdat we bij beide VvE organisaties gestaag groeien en we tijdig onze VvE managers willen opleiden, hebben we weer vacatures openstaan (zie verder op onze website), zodat we ook de groei  die we verwachten, met door ons opgeleide VvE managers op kunnen vangen en met vertrouwen tegemoet kunnen zien.   Daarnaast zijn we met onze zusterorganisatie Cavera Property Management BV, naast specialist in het opstellen van MJOP’s (MeerJaren OnderhoudsPlan) en DMJOP’s (Duurzaam MeerJaren OnderhoudsPlan) c.q. begeleiden groot/planmatig onderhoud, een verregaande samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Tsedaka Verduurzaming (Veenendaal) . Tsedaka is specialist in verduurzamingsprojecten voor bijvoorbeeld appartementencomplexen en heeft expertise in het gehele verduurzamings-traject: van technische voorbereiding tot het verkrijgen van subsidies en financiering van een dergelijk traject.   Op deze wijze zorgen wij ervoor dat wij binnen onze organisatie onze dienstverlening uitbreiden en de VvE’s volledig kunnen ontzorgen. Weer een mooie ontwikkeling van onze organisatie.

Ben jij de flexibele VvE/Vastgoedmanager die wij zoeken? Reageer dan en neem contact met ons op.

 

Wij zijn voor onze bedrijven: Cavera Property Management BV/ VvE Beheer Viridis Nederland BV/ Jansen VvE Beheer BV op zoek naar energieke, flexibele, communicatief vaardige en initiatiefrijke collega’s.

 

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het midden van Nederland (grofweg liggend tussen noordelijk de lijn Beverwijk, Almere en Zwolle en zuidelijk Nijmegen, Tiel en Dordrecht). 

 

Werkzaamheden zullen deels vanuit huis verricht kunnen worden. Veel van onze werkzaamheden verrichten wij digitaal. Wij hebben alle gegevens t.b.v. het beheren van VvE’s in de cloud staan. Dit betekent dat wij al onze medewerkers de benodigde apparatuur etc. voor thuiswerken ter beschikking zullen gaan stellen. Daarnaast treffen onze collega’s elkaar minimaal 1 x wekelijks (maar veelal meerdere malen) op een van onze kantoren in Almere of Rheden.

 

De werkzaamheden bestaan onder meer uit: * financieel/administratieve werkzaamheden t.b.v. VvE administraties; * behandelen van dagelijkse email en telefoontjes van klanten; * behandelen/opdrachten uitzetten m.b.t. meldingen dagelijks onderhoud; * voorbereiden en begeleiden van groot/planmatig onderhoud; * voorbereiden/organiseren/verslaglegging van de jaarlijkse Vergadering van Eigenaren; * ondersteuning/begeleiden bestuur van VvE’s c.q. groot/planmatig onderhoud.

 

Uiteraard zullen wij je intern op- c.q. begeleiden met de diverse specifieke VvE werkzaamheden. Daarnaast behandelen wij iedere woensdag een onderwerp omtrent VvE beheer met alle collega’s, om zodoende het afstemmings- en kwaliteitsniveau op peil te houden. 

 

Dus wees niet bevreesd om te reageren als je bijvoorbeeld op technisch of financieel/administratief vlak niet zo’n ster bent of daar in het geheel geen ervaring in hebt.

 

Wij bieden je zeer nette en complete arbeidsvoorwaarden, een salaris dat minimaal marktconform genoemd mag worden (uiteraard naar gelang ervaring e.d.), toekomst- en groeimogelijkheden en gelegenheid je ambities tot uiting te laten komen.

 

Je kunt via een reactie/mail op info@caverabv.nl of telefonisch 06-82131033 (Raymond Damen) je interesse tonen. Wij (Ron van Bommel en Raymond Damen) horen graag van je.

Onze organisatie zal rond de feestdagen anders bereikbaar zijn dan normaal. Als u ons belt van donderdag 21 december 2023 tot en met dinsdag 02 januari 2024 krijgt u een automatisch voicemail bericht te horen. Indien u telefonisch een melding/technische klacht in wilt spreken, kunt u dat na het genoemde bericht inspreken. Zoals gebruikelijk en bij voorkeur meldt u uw technische klacht/melding via het Twinq Portaal (met behulp van uw inlogcodes) of mailt u e.e.a. aan ons algemene email adres. Wij zullen iedere werkdag zorgen dat alle e-mails en meldingen in behandeling genomen worden c.q. op gereageerd wordt en waar nodig worden er uiteraard gewoon opdrachten uitgezet aan leveranciers. Op de achtergrond zijn wij uw administraties al aan het voorbereiden op 2024. Onze organisatie wenst u fijne feestdagen en een goed 2024 toe.

Vanwege de gestage groei van onze organisatie, hebben wij de afgelopen kwartalen c.q. maanden meerdere wijzigingen moeten doorvoeren. Uiteraard is de gestage groei ook hetgeen wij wensen, maar het vinden van personeel die het ons mogelijk maakt om de groei op een verantwoorde wijze te kunnen realiseren (zonder dat dit ten koste gaat van onze maatstaf qua dienstverlening aan onze klanten), is in de huidige arbeidsmarkt geen eenvoudige opgave. Toch zijn wij hierin geslaagd en hebben we inmiddels ons team aanzienlijk zien toenemen.  Welhaast alle nieuw ingestroomde collega’s zijn inmiddels dusdanig intern opgeleid c.q. bijgeschoold, dat wij met een gerust hart kunnen spreken dat wij de dienstverlening welke onze klanten van ons gewend zijn, zullen blijven continueren. Uiteraard gaat er altijd wel ergens iets mis, zo ook bij onze organisatie. Maar wij zijn ervan overtuigd dat we met ons team deze missers/problemen tot een minimum kunnen beperken c.q. deze vlot kunnen herstellen.  
 
Voorgaande groei en uitbreiding heeft ook tot gevolg dat we uit ons jasje gegroeid zijn op onze werklocatie aan de Antennestraat 14 in Almere. Gelukkig hebben we in goed overleg met onze verhuurder in Almere, dichtbij onze huidige locatie een zeer mooi en goed alternatief kunnen vinden waar we verder kunnen doorgroeien. De locatie ligt letterlijk om de hoek: Antennestraat nummer 20 in Almere. Naast alle digitale voorzieningen en voor eenieder goed te betreden ruimte met ruime werkplekken, hebben we hier de beschikking over een separate vergader-/bespreekruimte. Wij zullen eind juli/begin augustus 2023 hiernaartoe verhuizen. 

Tijdens de lopende vakantieperiode (in welhaast alle regio’s) zal Jansen VvE Beheer van 19-07-2023 t/m 13-08-2023 telefonisch niet bereikbaar zijn.

Uiteraard blijft het spoedeisende technische calamiteiten c.q. storingsnummer wel bereikbaar. Wij willen benadrukken in het belang van uw VvE, dat hier alleen zeer spoedeisende technische calamiteiten/ klachten/storingen gemeld kunnen c.q. mogen worden (overige worden niet door de spoed storingsdienst aangenomen c.q. doorgezet naar ons).
Indien u niet spoedeisende of technische zaken heeft, gelieve u dit zoals gebruikelijk en bij voorkeur te melden (m.b.v. uw persoonlijke inlogcode) via het digitale VvE Portaal: Inlog Twinq

Voor liftstoringen e.d. dient u een melding rechtstreeks te verrichten bij het liftonderhoudend bedrijf. U vindt het nummer van het liftonderhoudend bedrijf in de liftkooi en op de begane grond, direct naast of boven de liftentree.

Overige zaken kunt u per email (info@jansenvvebeheer.nl) aan ons melden.

De mailbox zal geregeld door ons gelezen worden en indien wij noodzaak zien, zullen wij directe actie gaan ondernemen.

Anderszins zal na de vakantieperiode actie ondernomen worden c.q. gereageerd worden op uw vraag c.q. verzoek.

Gewijzigde openingstijden ten tijde van de feestdagen de aankomende maanden, in verband hiermee zijn wij telefonisch op die dagen niet bereikbaar:

2e Paasdag, maandag 10 april
Koningsdag, donderdag 27 april
Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei
Hemelvaarstdag, donderdag 18 mei
2e Pinksterdag, maandag 29 mei
Op deze dagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar, uiteraard zijn wij op andere digitale manieren wel bereikbaar. 
Ons storingsnummer is voor spoedeisende technische calamiteiten/storingen uiteraard wel bereikbaar via het bekend zijnde nummer.


Vertrouwend u hiermee geïnformeerd te hebben.

Ben jij die flexibele VvE/Vastgoedmanager die wij zoeken? Reageer dan en neem contact met ons op.

 

Wij zijn voor onze bedrijven: Cavera Property Management BV/ VvE Beheer Viridis Nederland BV/ Jansen VvE Beheer BV op zoek naar energieke, flexibele, communicatief vaardige en initiatiefrijke collega’s.

 

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het midden van Nederland (grofweg liggend tussen noordelijk de lijn Beverwijk, Almere en Zwolle en zuidelijk Nijmegen, Tiel en Dordrecht). Werkzaamheden zullen grotendeels vanuit huis verricht kunnen worden. Veel van onze werkzaamheden verrichten wij digitaal, hebben alles in de cloud staan om de werkzaamheden te verrichten. Dit betekent dat wij je de benodigde apparatuur etc. voor thuiswerken ter beschikking zullen gaan stellen. Uiteraard treffen onze collega’s elkaar minimaal 1 ( veelal meerdere malen) x wekelijks op een van onze kantoren in Almere of Rheden.

 

De werkzaamheden bestaan met name uit financieel/administratieve werkzaamheden t.b.v. VvE administraties, behandelen van dagelijkse email en telefoontjes van klanten en voorbereiden/organiseren/verslaglegging van de jaarlijkse Vergadering van Eigenaren c.q. groot/planmatig onderhoud.

 

Uiteraard zullen wij je intern op- c.q. begeleiden met de diverse specifieke werkzaamheden. Dus wees niet bevreesd om te reageren als je bijvoorbeeld op technisch of financieel/administratief vlak niet zo’n ster bent of daar in het geheel geen ervaring in hebt.

 

Wij bieden je zeer nette en complete arbeidsvoorwaarden, een salaris dat minimaal marktconform genoemd mag worden (uiteraard naar gelang ervaring e.d.), toekomst- en groeimogelijkheden en gelegenheid je ambities tot uiting te laten komen.

 

Je kunt via een reactie/mail op info@caverabv.nl of telefonisch 06-82131033 (Raymond Damen) je interesse tonen. Wij (Ron van Bommel en Raymond Damen) horen graag van je.

Wij zullen tussen Kerst en Oud /Nieuw telefonisch niet bereikbaar zijn.

Dit betekent niet dat wij onbereikbaar zullen zijn.

 

U kunt uw eventuele technische klacht melden via het digitale portaal: Inlog Twinq

Voor zeer spoedeisende technische calamiteiten c.q. storingen, is en blijft het bekend zijnde calamiteiten/storingsnummer beschikbaar. Voor liftstoringen verzoeken wij u om bij storingen c.q. stilstaande lift, rechtstreeks en direct het nummer te bellen van de liftmaatschappij dat in de liftkooi en buiten de lift (sowieso op de begane grond bij de liftingang) vermeld is.

 

Overige zaken kunt u melden via ons bekend zijnde mailadres: info@jansenvvebeheer.nl

 

Wij zullen geregeld de mailbox doornemen en waar wij nodig achten direct actie ondernemen. Indien naar ons inzicht geen directe actie nodig is, zullen wij de melding na de
Feestdagen periode gaan behandelen.

 

Wij vertrouwen u hiermee geïnformeerd te hebben.

 

Wij willen u bij deze Fijne Feestdagen en een goed 2023 toewensen,
Team Jansen VvE Beheer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Binnen onze organisatie is veel gestandaardiseerd, op deze manier is het mogelijk om alle informatie voor uw Vereniging van Eigenaars snel te kunnen verwerken. De meest voorkomende activiteiten zijn zo door nagenoeg alle medewerkers uit te voeren en kunt u altijd worden geholpen. Daarnaast heeft u een vaste contactpersoon en is er genoeg ruimte voor niet standaard zaken.

Contactgegevens

Jansen VvE Beheer

Brinkweg 3

6991 JN RHEDEN

 

Postadres:

Postbus 151

6880 AD VELP(GLD)

085 – 13 05 405
085 – 13 05 401 technische calamiteiten/spoed storing (buiten kantooruren)

Openingstijden: 

Maandag t/m Vrijdag 09.00 uur – 12.00 uur;

Maandag t/m Donderdag 13.30 uur – 16.00 uur;

Zaterdag / Zondag gesloten;

Feestdagen gesloten