Deventer

Zoekt u een VvE beheerder die uw vereniging van eigenaren uit Deventer gaat beheren? Jansen VvE beheer is een gespecialiseerde beheerder van VvE diensten in Deventer en omgeving. Onze visie verbindt duurzaamheid en VvE beheer direct met elkaar. Als VvE beheerder zetten wij toekomstvaste technologische en duurzame beheeroplossingen in. Wij zorgen samen met u voor waardebehoud en waardestijging van uw woning in Deventer.

Wij ontzorgen onze klanten en bouwen samen met u aan een langetermijnrelatie. Uw wensen, belangen en behoeften staan bij Jansen VvE Beheer centraal. Jansen VvE Beheer staat voor de kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid, transparantie, innovatie en inspiratie. Als klant uit de omgeving Deventer kunt u bij ons kiezen uit een modulair en transparant VvE dienstenpakket. Met onder andere de volgende VvE diensten: Bestuurlijk beheer, administratief beheer en/of technisch beheer. Past deze VvE beheerder bij u? Maak kennis met onze diensten en tarieven. Vraag online vrijblijvend een offerte aan.

Vragen?
Voor meer informatie over onze VvE diensten in Deventer en omgeving en over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van VvE beheer? Neem dan contact met ons op.

 

Contactgegevens

Jansen VvE Beheer

Brinkweg 3

6991 JN RHEDEN

 

Postadres:

Postbus 151
6880 AD VELP(GLD)

085 – 13 05 405
085 – 13 05 401 technische calamiteiten/spoed storing (buiten kantooruren)

Openingstijden: 

Maandag t/m Vrijdag 09.00 uur – 12.00 uur;

Maandag t/m Donderdag 13.30 uur – 16.00 uur;

Zaterdag / Zondag gesloten;

Feestdagen gesloten